Vetegräs som detoxdiet

Squeeze-Juice-Cafe-Wheatgrass-Shots

Vetegräs pressat

Detox är effektivt och det betyder avgiftning och innebär att man följer ett givet kost-program under en begränsad period, vanligtvis så varar dieten från två upp till fyra veckor. En detox-diet är att ge din kropp en ”Paus” under en period och ger den en chans att återhämta sig. Genom att dricka vetegräs juice

som är utrensande och full av antioxidanter, samt att utesluta så många gifter som bara är möjligt, så påbörjas en reningsprorecess i din kropp från både gifter och slaggprodukter. En detox-diet ger dig även ofantligt mycket mer energi och bidrar många gånger till en mer hälsosam livsstil. Detox är inte i första hand en bantningsmetod men många som har testat en detox-diet märker en viktminskning beroende på bla. aptitnedsättning. Detta beror främst på att man äter en välbalanserad och framför allt väldigt hälsosam kost samt utesluter sådan mat som är dålig eller det vi kallar för skräpmat. Ett detox-program kan liknas vid en modern metod av fasta men i en betydligt mildare form då du fortfarande får och ska äta fast föda. Det är inte helt ovanligt att vi vid tillfällen äter, dricker och stressar vilket kan leda till att vi får i oss fel föda som sliter på våra kroppar. Kroppens organ påverkas av hur vi lever och din livsstil kan skapa obalanser i kroppen som leder till att du får problem med din hälsa. Hälsoproblem som sömnsvårigheter, huvudvärk eller annan värk i kroppen kan bli bättre eller till och med försvinna helt med ett detox-program. Även om viktminskning kan vara en positiv effekt av en detox-diet så är det främsta syftet att stärka och förbättra  immunförsvaret, bli pigg och få mer ork. Alla dessa underbara fördelar är ett resultat av detox som renar kroppen så den får nya möjligheter att ta tillvara på alla viktiga ämnen som hjälper kroppen att få mer energi. En vanlig detox diet är att köpa färdigpressat vetegräs som är en färskvara som säljs via nätet. Lycka till med detox-diet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>